GODE TIPS

Barberstuff4you

Vådbarbering - tips til dig!
Det er rigtig mange som har problemer med irriteret hud, røde knopper, bumser og indgroede hår ved barbering. Vi har her samlet lidt tips til hvordan du undgår dette. Vær desuden OBS på, at du ved vådbarbering med fordel kan benytte The Bluebeards Revenge Shaving Cream, da denne forhindrer ovenfor nævnte problemer. 


Hvorfor får man røde knopper eller bumser?

Når du barberer dig åbnes dine porrer, og der er derfor direkte adgang for bakterier. Dermed øges risikoen for betændelse i dine porrer, og denne betændelse kan vise sig som små irriterende bumser eller røde knopper. Røde knopper og bumser efter barbering skyldes som regel, at barberbladet ikke har været rent, og det kan altså give betændelse i hårsækkene.

Barberskum har også tendens til at udtørre huden, og dette kan også være med til at give bumser. Hvis huden konstant udtørres kan det fremprovokere en øget talgproduktion, som resulterer i mere fedtet hud. Hvis du bruger almindelig barberskum på dåse, kan du med fordel prøve at anvende en rigtig “gammeldags” barbersæbe. Det vil ofte skåne huden mere.

Før du barberer dig

Sørg for at rengøre din skraber grundigt inden du bruger den. Du kan med fordel rengøre barberbladet med sprit, og vaske det grundigt efterfølgende. På den måde sikre du, at der ikke sidder bakterier på bladet, som du risikerer at overføre til din hud. Skyl huden i varmt vand for at blødgøre huden og vask med en sæbe, for at fjerne evt. snavs.

Når du barberer dig

Brug en “gammeldags” barberskraber. I dag kan man få alverdens fancy barberblade fra eksempelvis Gillette med 3, 4 eller 5 barberblade. Sandheden er dog at det ikke er nødvendigt, og at du faktisk vil være bedre stillet hvis du bruger en såkaldt “safety razor” eller “double edged”-barberskraber fra eksempelvis mærket The Bluebeards Revenge. Fordelen ved disse barberskrabere er, at udover at de giver en tættere barbering, så er barberbladene så billige, at de fleste har råd til at skifte blad efter hver barbering. Det betyder renere og skarpere barberblade og dermed mindre risiko for irritation.

Efter du har barberet dig

Et godt råd, hvis du vil undgå bumser efter barbering, er at skylle med koldt vand når du er færdig. Det vil lukke porrerne sammen igen, og forhindre bakterier i at trænge ind i porrerne. Brug også en fugtighedscreme/aftershave efter barberingen da barberskum ofte udtørrer huden.


Se vores store udvalg af barberprodukter til din vådbarbering!
Skægpleje - tips til dig!
Det kræver en stor indsats at have et velplejet skæg, da det kan være svært at holde velsoigneret og flot.  Vi har samlet nogle tips om , hvad du skal bruge for at holde dit skæg, overskæg  eller moustache velholdt og smart.  Vi har skægolier og skægvoks fra flere leverandører, hvor  du kan vælge mellem bl.a. Gordon, Beard Brother, Squire, Captain Fawcett, Dear Barber, Dapper Dan, Oil Can Grooming og Bluebeards Revenge.

 


Pas på med madrester…

Mange bruger almindelige former for shampoo/sæbe til deres skæg. Dette er fejl, da skægget skal have mere pleje og fugt end håret. Skægget er udsat når du spiser og der kan nemt efterlades madrester i dit skæg. Rengøring af skægget er derfor yderst vigtigt. Benyt en skægshampoo som er specielt beregnet til skæg og overskæg, da den blødgør bedre og giver langt det bedste resultat, mindst irritation og giver et velduftende skæg. Dit skæg skal vaskes lige ofte som dit hår. Der er mange mænd som vasker sit skæg med den samme shampoo som de benytter til håret, men dit skæg fortjener bedre. Skægget er direkte i kontakt med fødevarer, drikkevarer og tobak, og så er det en yderst vigtig del af dit look, så det fortjener det bedste, nemlig en skægshampoo. Sørg for, at gnide skægshampooen godt ind i skægget og masser godt inden du skyller ud. Dup derefter dit skæg med et håndklæde for at tørre mest muligt. Et skæg skal ikke føntørres!


Husk altid skægolie til pleje!

Skæg kan have tendens til, at virke stift og groft. Her kan du med fordel bruge en plejende balm inden du fortsætter med skægolie. Sørg for at pleje skægget efter vask med blødgørende skægolier eller tilsvarende. Både skæg og oveskæg/moustache har godt af, at blive blødgjort engang imellem. Dit skæg får desuden et mere hygiejnisk look og din egen oplevelse af skægget vil føles helt fantastisk og med en dejlig duft.  Skægolien gendanner skæggets naturlige olier, den er fugtgivende og plejer både din hud og hår i ansigtet. Sørger du for regelmæssig at anvende skægolie, vil dit skæg og overskæg blive væsentligt forbedret, blødere at ta og føle på, og både du og dine nærmeste vil mærke den behagelige maskuline duft skægolien giver skægget. Korrekt brug af skægolie betyder ikke du skal benytte mest muligt og ”smøre” hele skægget ind i godt med olie. For at få det bedst mulige resultat så skal skægolien trænge ind i både skæg/overskæg og nå huden under dit skæg. Benyt derfor kun nogle dråber, som du hælder ud i din hånd. De fleste skægolier har en pipette som gør det nemt at dosere mængden. Skægolien arbejdes forsigtigt ind i skæg og overskæg, og erstatter de naturlige olier som er blevet fjernet under vask. Afslut gerne med at rede dit skæg igennem med en specialkam eller en bredtandet kam, som fjerner sammenfiltringer. En skægbørste er desuden perfekt at afslutte med. Du er nu klar til at fremvise dit skæg for omverden.


Hvorfor skægvoks?

Skægvokse har generelt en lidt hårdere konsistens end almindelige hårvokse, fordi skægget kræver et mere fast hold. Med en skægvoks er du sikret et godt hold, så dit skæg kan styles perfekt og holdes på plads hele dagen. Husk at varme voksen godt op i hænderne inden brug, så den er let at arbejde med.


Vælg din personlige duft

Dit skæg er en væsentlig del af din personlighed og maskulinitet. Det er vigtigt både med et velplejet skæg, men også duften spiller en stor rolle. Vælg en duft på dine produkter som du synes passer til dig. Derfor; når du kommer ud af badet og dit skæg er lidt vådt, så anbefaler vi at benytte en skægolie med den duft du selv bedst kan lide til dit fuldskæg. Dette vil gøre at dit skæg dufter godt (husk: din næse er lige over skægget, så det er vigtigt du selv synes om den valgte duft). Skægolier er samtidigt med til at blødgøre skægget så det ikke kradser så meget. Væg for al del samme duft til din skægvoks, så dufterne matcher hinanden.


Klip og trim dit skæg

Dit skæg skal passes og du ønsker nok ikke at det gror helt vildt. Derfor er det vigtigt at have en skægtrimmer, en gammeldags skraber, barberkniv/shavette eller tilsvarende, til at kontrollere hårvæksten på kinderne. Dit skæg skal i stor udstrækning behandles som dit hår. Det skal klippes, passes, vaskes og plejes. En lille god saks er et godt hjælpemiddel. Mister du kontrollen, kan du nemt få lyst til at blive glatbarberet igen, hvilket vi jo ikke ønsker. Kan du ikke selv finde ud af det, så besøg en af de nye trendy barbershops som popper op over hele landet – eller en herrefrisør som kan behandle sin saks og barberkniv.


Trim også overskægget

Det er vigtigt, at også huske overskægget. Det er begrænset hvor stort et overskæg kan bliver og de fleste foretrækker nok, at holde det over læberne. En moustache derimod kan godt være ret avanceret. Et overskæg giver dit ansigtslook den sidste finish. Du må gerne have et overskæg eller moustache uden at have skæg, men modsat ser oftest ret underligt ud. Som regel har man både skæg og overskæg. Men én ting du skal gøre ved overskægget, er at trimme det ved næsen således ingen hår stikker ud over din overlæbe. Hvis der stikker lodrette hår ud under næsen, ser det uhygiejnisk ud. Et tip kunne være at bruge en maskine med kam, for ens længde.


Se vores store udvalg af skægprodukter, til fuldskæg, skæg, overskæg og moustache!Favoritbrands

Stort udvalg af barberartikler og barberprodukter. Rå, maskuline og innovative barberprodukter. Fedt design, prisvindende barberskum og shavette kniv.

Forhindrer rød irriteret hud ved barbering, kåret til BEDSTE GROOMING BRAND i England 2014

Vintage styling til den moderne mand. Unikt design på pomade, clay og paste - fantastisk kvalitet. Maskulin styling på sit bedste!.

Håndlavede skægprodukter med økologiske ingredienser. I centrum af Stockholm producere Stefan måske nogle af de bedste skægprodukter på markedet.

Specialprodukter til skægpleje fra italienske Gordon, et nyt mærke indenfor skægpleje. Lækre produkter til vask, pleje og skægstyling.

Et meget veletableret og kendt engelsk brand med stort udvalg indenfor skægpleje. Der er specialprodukter til både skæg, overskæg og moustache, skægkamme, samt lækre gavesæt. .

Dette Grooming brand er helt nyt og noget af det hotteste indenfor skægpleje og Grooming i England. Tjek det lækre design med trælook og du  er fuldstændig solgt. Der er både proukter til skægpleje og stylingprodukter til mænd.

Lille engelsk producent af lækre produkter til hår og skæg. Enestående flot emballage og godkendt til Grøn Salon.

Engelsk producent af rå, stilfulde produkter til skægpleje, barbering og hårpleje. Flot emballage, råt, maskulint look - og så er produkterne også godkendte til Grøn salon.

SPØRGSMÅL?

Kontakt os ved at udfylde og indsende nedenstående formular med din besked.

 
 
 
 

Copyright  © All Rights Reserved Hartoke Trading ApS